WAAROM CAMBRIDGE?

Cambridge English Qualifications zijn diepgaande examens
die het leren van Engels leuk, effectief en lonend maken.

Communicatie in de praktijk
Cambridge Examens zijn gebaseerd op situaties uit de praktijk die je helpen de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om effectief te communiceren. De mondelinge toets wordt persoonlijk afgenomen door onze deskundige examinatoren, waardoor je het vermogen ontwikkelt om je mening te uiten en vol vertrouwen te spreken.
Elk examen richt zich op een niveau van het Europees Referentiekader (ERK), waarmee cursisten worden geholpen stap voor stap hun spreek-, schrijf-, lees- en luistervaardigheden verbeteren.

Wereldwijd geaccepteerd
Cambridge English Qualifications worden wereldwijd geaccepteerd en vertrouwd door duizenden toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs, werkgevers en overheden. Ze zijn een teken van uitmuntendheid en openen deuren naar boeiend hoger onderwijs en carrièremogelijkheden.

Cambridge voor jou

We bieden Cambridge and IELTS-examens aan, voorbereidingscursussen voor de niveaus B1 tot en met C2. Daarnaast bieden we Cambridge Business Examens aan voor de niveaus B1, B2 en C1. Individuele en duotraining is mogelijk voor elk niveau, ook A1 en A2. Onze cursussen zijn geschikt voor iedereen vanaf 16. Iedereen mag examen doen, maar minderjarigen hebben toestemming nodig van hun ouders of verzorgers.
De IELTS-voorbereidingscursus is gericht op de academische versie van het IELTS-examen.

Verdere informatie, zoals prijzen en data, over onze voorbereidingscursussen kunt u hier vinden.

Cambridge English Qualifications:
For every learner, every step of the way.