CORONAPROTOCOL

Om de gezondheid van kandidaten en medewerkers te waarborgen,

houden we ons aan de richtlijnen die we hebben opgesteld

conform de richtlijnen van het RIVM.

Update 18-02-2021

Cambridge Examens kunnen nog steeds plaatsvinden, ook tijdens de lockdown. Om de gezondheid van onze kandidaten en medewerkers te waarborgen, houden we ons aan strikte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 

Binnen de strikte lockdown waar we mee te maken hebben, zijn uitzonderingen gemaakt voor praktijkonderwijs en examens. Dit betekent dat officiële examencentra en instellingen voor hoger onderwijs/universiteiten toets- en examensessies mogen organiseren.

Covid19 Examendag Maatregelen – talkingENGLISH Cambridge Exam Centre

In verband met de beperkingen ten gevolge van het coronavirus zijn onderstaande maatregelen van kracht om verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze maatregelen worden strikt toegepast en wij verzoeken je deze instructies op te volgen bij het afleggen van je examen.

Let op: je kunt het examen alleen bijwonen als je vrij bent van coronasymptomen (zoals niezen, keelpijn, hoesten, kortademig, verhoging of koorts) en als niemand in je huishouden positief is getest op Covid. Was je handen voordat je de examenruimte betreedt; desinfecterende gel is beschikbaar.

Ons gedetailleerde COVID19-examendagreglement wordt naar al onze kandidaten gestuurd en is ook op aanvraag verkrijgbaar.