Individuele training

Bereid je voor op een Cambridge-examen
met een individuele cursus of duotraining.
Volledig flexibel en aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Niveau
Alle niveaus.

Hoe zien de lessen eruit?

Intake
Het doel van de intake is dat je trainer een lesplan kan maken dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Je krijgt een uitnodiging voor een Cambridge Placement Test. Je voert ook een gesprek met een van onze trainers om je niveau en doelen verder te bepalen.

Individuele lessen
Bedoeld voor mensen die graag op hun eigen tempo leren. Een ervaren trainer maakt een programma op basis van je specifieke doelen en wensen. We houden rekening met je taalniveau, leerstijl en tempo.

Duotraining
Als je samen met een collega, kennis of familielid een training wilt volgen, kun je voor een duotraining kiezen. Een duotraining werkt alleen wanneer beide deelnemers rond hetzelfde niveau zitten en naar hetzelfde Cambridge-examen toe werken.

Lesduur en frequentie
Afhankelijk van je huidige niveau en doel stellen we een bepaald aantal lessen en lesfrequentie voor. Meestal raden we aan om lessen van 1,5 uur te nemen. Het is ook mogelijk om lessen van één of twee uur te volgen, of om een intensievere training te volgen in een kortere periode. Lesfrequentie is meestal wekelijks, maar vaker of minder vaak is ook mogelijk.

Leslocatie
Afhankelijk van je woonplaats en voorkeur kunnen de lessen op bijna elke soort locatie plaatsvinden: bij je thuis of op het werk, het klaslokaal van talkingENGLISH in Zwolle, een openbare ruimte zoals een bibliotheek of een rustig café, vergaderruimte of bij de trainer thuis. We kunnen bijna overal in Nederland lessen opzetten.

Kosten
€ 75,00 opstartkosten (intake, Cambridge Placement Test, een persoonlijk leerplan opstellen, etc.)
€ 55,00 per uur

Examenkosten
Afhankelijk van het niveau van het examen en of je de voorkeur geeft aan paper-based of computer-based, liggen de examenkosten tussen de €220,00 en €270,00. Ga voor meer informatie naar de pagina examentarieven.

Algemene voorwaarden
Als je een les wilt annuleren, moet je minstens 48 uur van tevoren annuleren.

Belangrijkste feiten
cursusnaamIndividuele/duotraining
niveauAlle niveaus
duurflexibel
lesduur1,5 uur*
studielastflexibel
kosten€ 55,00 per uur
+ opstartkosten € 75,00
deelnemers1-2