Informatie voor scholen

Onze examenlocaties
Uw leerlingen kunnen terecht op onze examenlocaties in Zwolle, Groningen en Utrecht. Hier worden zowel de paper-based examens als de computer-based examens afgenomen in een kleinschalige opzet.

Op uw school?
Als Cambridge Exam centre doen we er alles aan om de spannende examendag zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. We begrijpen dat zeker voor jongere kandidaten het extra spannend is om te reizen naar een examenlocatie, en op een ”vreemde” locatie het examen te moeten doen. We komen daarom graag bij u op school om ter plekke het examen af te nemen en op een datum die zo passend mogelijk voor u is in het schoolprogramma. Bovendien bespaart het uw school tijd en geld, en uw leerlingen doen examen in een vertrouwde omgeving.

Meer weten? Vraag dan onze brochure aan (zie het formulier op deze pagina) of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aeres Lelystad - InSchool Exam

Inschrijven
Kandidaten dienen zich ca. 3 – 5 weken van te voren aan te melden. Aanmelding kan op twee manieren:

  1. De individuele kandidaat meldt zich zelf online aan via het inschrijfformulier op onze website.
  2. De contactpersoon van de school doet een zogenaamde bulk entry, dit is een digitaal formulier waarop de gegevens worden vermeld van alle kandidaten van die school.

Opmerking: er is ook een combinatie mogelijk van het bovenstaande. Als de school de verantwoordelijkheid van aanmelding bij de student legt, dan kunnen wij aan de hand van een namenlijst controleren of iedereen zich heeft aangemeld.

Korting voor groepen
Indien u meer dan 10 kandidaten in een schooljaar bij ons aanmeldt, ontvangt u een korting per kandidaat. De tarieven vindt u op deze pagina.

Erkend Cambridge Preparation Centre worden?
Een school die meer dan 10 kandidaten aanmeldt, nomineren we graag als Authorised Preparation Centre. Dit biedt een aantal interessante voordelen. Niet alleen krijgt de contactpersoon van de school direct online inzicht in de examenresultaten, ook kan de school zich met het logo van Cambridge Assessment profileren als erkende opleider van Cambridge examens. Verder ontvangt u de digitale nieuwsbrief van Cambridge Assessment, speciaal voor preparation centres, met o.a. tips en materialen om uw leerlingen (nog beter) voor te bereiden op de examens.
Preparation centres met (op jaarbasis) 30 kandidaten of meer, ontvangen, naast het gebruik van het logo, ook een certificaat. Zowel logo als certificaat kunt u, bijvoorbeeld op de website, gebruiken voor promotiedoeleinden.

Wilt u uw school als Authorised Cambridge Preparation Centre registreren, neemt u dan contact met ons op.


Brochure

talkingENGLISH heeft een digitale brochure samengesteld voor scholen die interesse hebben in het inschrijven van hun leerlingen voor een examen bij ons examencentrum. In deze brochure vertellen we meer over wie we zijn en wat we doen. Het bevat uitgebreide informatie over het inschrijfproces en over het worden van een Preparation Centre. De brochure is op aanvraag beschikbaar. Als u deze wilt ontvangen, vult u onderstaand formulier in.