Linguaskill

 

Ontdek New Linguaskill: de geavanceerde opvolger van de Cambridge English: Business Certificates (BEC) examens.
Deze verbeterde Engelse taaltest is ontworpen voor individuen en organisaties die hun Engelse vaardigheden willen evalueren en certificeren. New Linguaskill biedt een flexibele online testervaring, waarbij kandidaten hun Engelse niveau kunnen laten beoordelen op een schaal van B1 tot C2 volgens het Common European Framework of Reference for Languages (CEFR).

Wat is Cambridge Assessment English Linguaskill?
New Linguaskill is een online test die je Engelse niveau controleert. Het heeft verschillende modules en test lezen, luisteren, schrijven en spreken. Omdat de test modulair is, kun jij of een organisatie kiezen welke van de vier gebieden je wilt testen om je Engelse niveau te bepalen. Je kunt dus alle vier de hoofdvaardigheden testen of slechts één of twee ervan (bv. alleen speaking).

Wat is het testformat en de tijdsduur voor elke module?
Luisteren en lezen worden samen getest in één module. Dit deel van de test is adaptief. De computer past de vragen aan op wat je kunt, om je Engelse niveau te evalueren. Dit betekent dat de vragen die je beantwoordt gemakkelijker of moeilijker worden op basis van het antwoord dat je eerder hebt gegeven.
Lezen en luisteren (gecombineerd) duurt ongeveer 60-85 minuten, schrijven duurt 45 minuten en spreken duurt ongeveer 15 minuten.

Waar en wanneer kan ik Linguaskill afleggen?
New Linguaskill is flexibel, dus je kunt het op elk moment en op elke plaats afleggen via talkingENGLISH.
Je kunt kiezen of je de Linguaskill-test op onze locatie in Zwolle wilt afleggen of vanuit het comfort van je eigen ruimte thuis, op school of op je werk. Tests op onze locatie worden uitgevoerd onder ons toezicht, terwijl externe proctoring video, audio en gebeurtenislogboeken gebruikt om de testpersoon tijdens het examen te monitoren. Alles wat je nodig hebt voor een proctored test is een computersysteem met een webcam, microfoon/koptelefoon en een stabiele internetverbinding.

Het is belangrijk op te merken dat alle Linguaskill-tests worden gecontroleerd op mogelijke fraude, wat onder andere pogingen om de testbeveiliging te doorbreken of frauduleuze resultaten te verkrijgen omvat. Het deelnemen aan frauduleuze activiteiten zal resulteren in een score van nul, en toegang tot de testresultaten zal worden geweigerd. Bovendien worden video’s van proctoring-sessies na zes maanden verwijderd.

Welke test-opties zijn er?

  • Algemeen Engels: Dit test Engels in het dagelijks leven en de onderwerpen kunnen onder meer studeren, toekomstplannen, reizen, technologie en werk omvatten. Je hoeft geen specifieke taal te kennen over de wereld van werk of zaken. Als je bv. van plan bent om aan de universiteit te studeren, is deze test de beste optie voor jou.
  • Zakelijk Engels: Dit test Engels in een zakelijke context en onderwerpen kunnen onder meer het kopen en verkopen van verschillende producten of diensten, situaties op kantoor, zakenreizen en human resources, etc. omvatten. Als je solliciteert voor een specifieke baan of al werkt en je bedrijf/organisatie je Engelse niveau wil testen, is deze test de beste optie voor jou.

Certificering.
Na het voltooien van de test ontvangen deelnemers een waardevol certificaat, internationaal erkend en uitgegeven door de Universiteit van Cambridge.

Of je nu een professional bent die zijn carrière wil bevorderen, een student die in het buitenland wil studeren, of een bedrijf dat de Engelse taalvaardigheid van zijn medewerkers wil beoordelen, New Linguaskill biedt de perfecte oplossing.

We verwachten in april/mei uitgebreide informatie te geven op een aparte website. Ook is het dan mogelijk om New Linguaskill test te boeken.

Schrijf je nu in om op de hoogte te blijven van de laatste updates over New Linguaskill en ontdek hoe deze innovatieve taaltest je kan helpen bij het bereiken van je doelen.